رونمایی همراه اول از سه مدل زبانی فارسی در الکامپ حمله تند مارک زاکربرگ به رقبای متا: فکر می‌کنند هوش مصنوعی خداگونه می‌توانند بسازند! طبق شایعات «وان پلاس بادز پرو ۳» به زودی معرفی می‌شود کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (شنبه ۹ تیر) ژاپنی‌ها رکوردی جدید در سرعت انتقال داده با فیبر نوری ثبت کردند: ۴۰۲ ترابیت‌برثانیه آیا اپراتور‌ها به تعهدشان برای افزایش سرعت اینترنت عمل کردند؟ (۹ تیر ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۹ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۸ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۸ تیر) + آموزش ۱۱۰ زبان جدید به گوگل ترنسلیت اضافه شد کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۷ تیر) + آموزش نسخه موبایل گوگل کروم ویژگی‌های جذابی دریافت می‌کند (۶ تیر ۱۴۰۳) آیا مصرف پنیر کیفیت زندگی را افزایش می‌دهد؟ + پاسخ محققان اولین لپ‌تاپ‌های ایسوس با پردازنده رایزن AI 300 کی عرضه می‌شود؟ گرما چطور بر مغز و رفتارهای شناختی ما تأثیر می‌گذارد؟ چرا برخی هرگز به کووید ۱۹ مبتلا نمی‌شوند؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) فراگیری دانش سیاسی و توسعه‌یافتگی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۶ تیر) + آموزش کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۵ تیر) + آموزش
سرخط خبرها

آخرین خبرها از تراشه مغزی ایلان ماسک | هزاران نفر داوطلب کاشت هستند

  • کد خبر: ۱۹۳۳۶۰
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
آخرین خبرها از تراشه مغزی ایلان ماسک | هزاران نفر داوطلب کاشت هستند
نشریه بلومبرگ به نقل از یکی از نویسندگان زندگی‌نامه ایلان ماسک در گزارشی اعلام کرده است که هزاران نفر برای دریافت تراشه مغزی نورالینک اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت نورالینک که ایلان ماسک آن را در سال ۲۰۱۶ راه‌اندازی کرده بود، هنوز اولین تراشه خود را در مغز انسان‌ها کار نگذاشته و قصد دارد که سال آینده این کار را ابتدا روی ۱۱ نفر انجام دهد. بااین‌حال، اشلی ونس، یکی از نویسندگان زندگی‌نامه ماسک به بلومبرگ گفته است که تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۲۲ هزار نفر این ایمپلنت را دریافت می‌کنند.

گزارش بلومبرگ می‌گوید نورالینک با هزاران داوطلب برای کاشت تراشه مغزی روبه‌رو شده است و با توجه به دریافت مجوز FDA باید منتظر باشیم تا در سال ۲۰۲۴ این آزمایش‌های بالینی رسماً آغاز شود.

این شرکت تخمین می‌زند که هزینه هر جراحی کاشت تراشه حدود ۱۰۵۰۰ دلار باشد. البته این رقم همه هزینه‌ها ازجمله نیروی کار را هم در برمی‌گیرد. طبق پیش‌بینی‌ها، این پروژه ظرف پنج سال برای نورالینک ۱۰۰ میلیون دلار درآمد خواهد داشت. شرکت ایلان ماسک قرار است در سال‌های ۲۰۲۴، ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ به‌ترتیب ۱۱، ۲۷ و ۷۹ جراحی ایمپلنت انجام دهد.

براساس اسنادی که به سرمایه‌گذاران نورالینک ارائه شده است، در ادامه در سال ۲۰۲۷ باید منتظر آغاز یک رشد بزرگ در تعداد جراحی‌ها باشیم، چرا که پیش‌بینی می‌شود ۴۹۹ نفر این ایمپلنت را دریافت کنند. در سال ۲۰۳۰ نیز احتمالاً ۲۲,۲۰۴ نفر به تراشه مغزی نورالینک مجهز می‌شوند. این تراشه‌ها با کمک ربات اختصاصی این شرکت در مغز داوطلبان کار گذاشته خواهد شد.

بلومبرگ می‌گوید ایلان ماسک پیش از پایان جلسه ماه سپتامبر ۲۰۲۲ تأکید کرده بود که سرعت پیشرفت‌ها باید به سطح جدیدی برسد و افراد باید به‌گونه‌ای کار کنند که گویی دنیا روبه‌پایان است. او باور دارد که این افزایش سرعت ضروری است تا در صورت ظهور ابرهوش مصنوعی، انسان‌ها همچنان شانس رقابت با آن‌ها را داشته باشند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->